Overal ziet u reclames voorbijkomen. De één blijft u bij doordat hij zo grappig was. De ander door een aanstekelijke slogan die u maar niet kan vergeten.

Wanneer u uw product of dienst onder de aandacht wilt brengen, kunt u dat het best doen met een reclamevideo. Op die manier nemen we de kijker mee in een kort verhaal. We laten zien waarom uw product of dienst zo essentieel is voor de klant. Maar die boodschap komt niet zomaar over tot de kijker. Hierin speelt creativiteit een grote rol.

Een verhaal vertellen, dat maakt een reclame sterker. Een verhaal blijft beter hangen. En een leuk verhaal zorgt voor extra beleving. Door dit op beeld vast te leggen spreekt dit meer aan dan bijvoorbeeld het lezen van een tekst waarom dat product of die dienst zo onmisbaar is.

Wat krijgt u als u een reclamevideo laat maken?​

Samen met u bespreken we uw wensen voor de reclamevideo. Wat wilt u onder de aandacht brengen en welke boodschap u wil laten overkomen? Wat zijn uw merkwaarden?

De ene klant wil humor in de video, en de ander wil het serieuzer. Dit hangt ook helemaal van het doelgroep en het product of dienst af.

De duur van een reclamevideo verschilt. Wanneer u een reclame op tv uit wilt zenden duren deze gemiddeld tussen de 10 en 60 seconden. Maar u kunt ook reclame maken op sociale media.

Onze Video's

PAST FIT & GO MENEN OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Fit&Go en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben zelfs de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness tot onze beschikking.

Priels Slaapboetiek

“Priels slaapboetiek is opgericht in 1975 door Frans † en Simonne als klein familiebedrijf. Waar de zoon Gust met de kennis en de ervaring die dit familiebedrijf heeft verder gaat.”

COCKTAILS // FOODSHARING

We mochten alvast voor onze klant Calavera in wevelgem deze prachtige bedrijfsvideo ontwerpen.

Waarom video marketing?

  • Beelden zeggen meer dan 1000 woorden.
  • Uw boodschap wordt optimaal vormgegeven in beeld, tekst en geluid.
  • Video marketing verbetert de vindbaarheid van uw website.
  • Video is persoonlijk.
    Meer converterend websitebezoek.
  • Online video wordt tot meer dan 10 x vaker gedeeld via sociale media.
  • Video is makkelijk te delen via sociale media en zo kan je veel mensen bereiken buiten uw netwerk.
  • Een boodschap via beeld, geluid en tekst wordt beter onthouden dan alleen via tekst.
  • Betere en persoonlijke merkbeleving.

Nog meer redenen?

Bent u nog niet overtuigd?

Laten we het dan eens met een filmpje uitleggen…